2700 E-Cut™ HybridÜzerine Binilen Tripleks Çim Biçme Makineleri

  • Benzinli motor: 14,2 kW (19 HP), 3.600 rpm hızda
  • Elektrikli silindirli motorlar
  • 62" (157.5 cm) kesme genişliği
  • Sabit yatay bıçaktan silindire olan aralık ayarı
Yazdır

Tripleks Çim Biçme Makinelerinde Yeni Nesil

TechControl ekranından kontur takibine ve ot toplayıcılara, benzin motorlu 2700 E-Cut™ Hybrid her alanda üstün. TechControl ile, tutarlılık sürücüden bağımsız olarak kusursuz şekilde sağlanır. Sorumlu kişinin tercih ettiği ayarları girin yeter – sonra bakın herkes nasıl aynı performansı gösterecek!

Öne Çıkan Özellikler

TechControl Ekranı

TechControl Ekranı

Dönüş hızını, temizleme hızını, düşme oranlarını, kırpma sıklığını ve daha başka pek çok işlevi ayarlayarak kesme kalitesinde kontrolü ele alın. Sürücüden bağımsız performans kalitesine her zaman ulaşın.

Sürücü Konforu

Sürücü Konforu

Sürücü kendini rahat hisseder, yaptığı her şeyi görür, daha yüksek performansla çalışır ve sahaya en iyi görüntüyü verecek hassas işlemleri büyük bir başarıyla yapar.

Mükemmel Kontur Takibi

Mükemmel Kontur Takibi

Dalgalanma ve çevre uzunluğunu kontrol edin: Bağımsız kaldırma silindirlerine sahip üç akslı kaldırma sistemi 18° kesme ünitesi yönlendirmesi ve 42° kontur takibi sağlar.

Daha hızlı olabilirsiniz

Daha hızlı olabilirsiniz

Zamandan kazanın: Kolay erişilen ve taşıma sırasında yerinde kalan ot toplayıcı montaj sistemi ile yüksek taşıma hızları bir araya geldiğinde, işi en hızlı şekilde bitireceksiniz.

Eko Modu

Eko Modu

Maksimum devire kıyasla yakıtta %30'a varan tasarruf ve gürültüde büyük oranda azalma sağlayacaksınız. Çünkü bu tasarımda güç, hassas bir şekilde işe göre kalibre edilir.

John Deere Bayiliği

En Yakın Bayiyi Bulun

Bayi bulucuya bağlantı